Vi hjälper dig med din elektricitet

Vi är experter på allt som har med elektricitet att göra. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Installationer

Vårt team består bland annat av skickliga installationselektriker. En sådan kan hjälpa dig med att utföra olika typer av elektriska installationer. Detta kan röra sig om installationer i nybyggnader men också i redan befintliga fastigheter. Vi kan ta hand om allt från installationer av laddstolpar till att sätta upp spotlights.

services_icon1

Servicearbeten

I vår personalstyrka hittar du även duktiga serviceelektriker. En serviceelektriker skiljer sig från en installationselektriker på så sätt att en sådan ägnar sig mer åt att göra felsökningar samt reparationer av elektriska system. När du har strömavbrott är det till exempel i de flesta fall en serviceelektriker som kommer hem till dig för att ta reda på var felet ligger.

services_icon1.png

Svagströmsrelaterade arbeten

Hos oss finner du även svagströmselektriker. Dessa jobbar som namnet antyder med svagström, främst när det gäller larmsystem och telefoni. En svagströmselektriker kan också utföra vissa typer av installationer.

services_icon1

Konsultation

Vill du skapa en viss belysning utan att veta vilken lösning som lämpar sig bäst? Eller är du en företagsägare som vill veta mer om vilken typ av ljus som passar sig bäst för att öka koncentrationen hos de anställda på ditt kontor? Då kan du vända dig till oss! Vi kan bistå med konsultation kring allt som har med elektricitet att göra.