Elektriker i Huddinge

24 Center Sverige AB

Välkommen till oss på 24 Center Sverige AB! Vi är en certifierad elektriker som du alltid kan höra av dig till med dina elrelaterade behov. Vi har vår bas i Knivsta men erbjuder våra tjänster över alla delar runtom Stockholmsområdet. Som företag är vi på 24 Center Sverige AB experter på allt som har med elektricitet att göra och kan erbjuda dig flera olika typer av tjänster inom fältet. Vill du ha vår hjälp? Då behöver du bara kontakta oss så ska vi se till att du får den hjälp du behöver på snabbast tänkbara sätt. Vi ser fram emot att kunna stå dig till tjänst!

Vi värnar om miljön

Vi på 24 Center Sverige AB utmärker oss inte bara när det kommer till kvalitet och service, vi är också en elektriker som värnar om miljön. Närmare bestämt gör vi alltid allt som står i vår makt för att hålla oss så miljövänliga som möjligt. Detta visar sig bland annat i de varor och produkter som vi använder. Vi använder oss nämligen bara av de klimatvänligaste alternativen på marknaden. Dessutom gör vi alltid allt vi kan för att begränsa våra utsläpp så mycket det går, exempelvis genom att källsortera allt avfall som uppstår i samband med våra arbeten.

Med oss kan du helt enkelt känna dig trygg i att du anlitar en klimatsmart firma som inte bara strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa tjänster, utan även efter att göra så gott för vår värld som det bara går!

Elektriker laddstolpe Huddinge

Vi är ett av branschens mest prisvärda alternativ

En annan sak som får oss på 24 Center Sverige AB att skilja sig från mängden är våra priser. Vi är nämligen ett av de mest prisvärda företagen inom branschen. Eftersom vi anser att det är oerhört viktigt att privatpersoner inte ger sig på elrelaterade arbeten utan förkunskaper vill vi att det ska vara så tillgängligt som möjligt att anlita certifierade elektriker. En del av tillgängligheten har givetvis med priset att göra, lägre pris gör att fler kunder har både möjlighet och lust att vända sig till oss.

Kontakta oss med en offertförfrågan för mer information om våra förmånliga priser! Hos oss är det alltid helt kostnadsfritt att få en offert. Det enda du behöver göra är att berätta mer om vad du vill ha hjälp med, därefter återkopplar vi så snart vi kan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify